Wie is die GeitenWollenMama?

 

Rosanne Kuijpers-van Herksen, geitenwollenmamaEen paar jaar geleden zou ik mezelf nooit in deze schoenen gedacht hebben: moeder, huismus en ik bak brood, taarten en de lekkerste soepjes en gerechten. Allemaal plantaardig en (geraffineerde) suikervrij, 99% biologisch.

Ik gedij het best bij rust en regelmaat, bij elke dag naar buiten en biologische spullen. Maar ook bij pannenkoekentaarten op zondag, uren voorlezen, fietsen in de zon en van je lunch een feest maken.

Lezen, lezingen en mediteren. Ik knutsel en rij paard. O nee, ik ben een beetje bang voor dieren. Hoop zoiets zeker niet over te brengen op mijn meisje en jongen en over dat soort dingen lees je hier. Want schrijven is mijn grootste passie die weer een plekje krijgt.

Ik koop het liefste lege boeken,
met lijntjes, zonder tekst.
Zodat ik later al die lijntjes,
kan vullen met mijn hoofd.

Ik ben Rosanne van Herksen en ik ben zo lekker niet mezelf gebleven, maar enorm geworden. Een hoog geitenwollensokken-gehalte staat me helemaal zo gek nog niet!

Naast freelance theatermaakster, moeder van Liene (03-07-2014) en Wout (21-05-2017).