Meisjes

Ze giechelen. Ze praten, soms wel honderduit. Zingen liedjes met kleine stemmetjes, kunnen gillen als de beste. Ze vallen net niet, maar huilen toch. Ze dansen in de rondte, ze huppelen heen en weer. Ze klemmen poppen onder armen. Hebben plakvingers en dikke buiken.. Ze maken soms heel veel kabaal. Ze geven kusjes aan de spiegel. Dat doen meisjes allemaal.

Meisjes kleien balletjes. Schudden met hun haren. Kleuren alles met hun krijtjes. Ze hebben het over kleintjes en mini en piepklein. Ze lezen graag zelf boekjes. Ze houden niet alleen van roze, maar ook van geel en blauw. Meisjes knuffelen met papa’s. Houden het liefst mama’s handen vast. Ze fietsen heel voorzichtig en dan rennen ze juist hard. Meisjes schrikken soms een beetje, maar willen dan wel meer.

Meisjes hebben rokken en jurken en broeken en truien en vesten, met soms twee staartjes in hun haar. Ze kunnen heel goed kietelen en krijgen heel veel voor elkaar. Meisjes laten je smelten. Meisjes laten soms een scheetje. Ze helpen reuzegoed. Ze eten ijsjes met hun tanden, doen alles terug in potjes en kunnen op hun tenen lopen. De meisjes weten hoe het moet.

Meisjes willen dieren redden, vogels voeren, honden aaien. Alle knuffels moeten slapen, als de meisjes dat bepalen. Baby’s krijgen speentjes en planten heel veel water. Slakken moeten in de struiken en mieren broodjes eten. Eén meisje kan de wereld redden met haar liefdeovervloed.

Meisjes, ze verschillen niet zo gek veel van jongens.

meisjes

 

Laat weten wat je van deze blog vindt!

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *